full screen background image

Vindbaar en succesvol dankzij internet

Bent u niet voldoende vindbaar op internet of streeft uw concurrentie u voorbij? Dan maakt u geen optimaal gebruik van de mogelijkheden van het web. PXLdesign zorgt ervoor dat uw site hoger eindigt in de Google, uw netwerk zich uitgebreidt en uw investeringen zich terugverdienen.

SEO & SEA

Search Engine Optimalisation (SEO) en Search Engine Advertising (SEA) zijn manieren om bezoekers naar de website te krijgen.

SEO werkt met het optimaliseren van de website op techniek en content. Bovendien ontplooi je activiteiten in de omgeving van de website, waardoor Google de website een hogere ranking geeft. Hoe belangrijker Google de website inschat, hoe hoger je eindigt op de zoekresultatenpagina’s.

Met SEA richt je je met advertenties op de doelgroep. Wanneer er gezocht wordt op trefwoorden waarmee je gevonden wilt worden, toont Google zogenaamde ‘gesponsorde koppelingen’.

Campagnes

In het ene geval kies je voor SEO, in het andere voor SEA en in weer andere gevallen kies je voor een combinatie.

Samen bekijken we wat er gedaan moet worden, zorgen we ervoor dat het uitgevoerd wordt, bekijken we de resultaten. En sturen we zo nodig bij.

 

 

Meer weten?

 

Neem contact op met Mart-Jan Bakker.

Email: martjan@pxldesign.nl

mob: 0654284230


Services